Webo Promotion. Uw merk. Ons werk.

 

OH DEER!
Je kunt maar beter goed voorbereid zijn. Zeker op de winter. Deze winter begint alvast goed met ons grootse assortiment in kerstpakketten, wellness geschenken en cadeaubonnen. Of het nu gaat om een warme deken voor de gezellige avonden thuis op de bank, die handige tas voor onderweg, slimme gadgets als een iglo bouwer of een ijskrabber, je relaties zitten er deze winter weer comfortabel bij.

Met de kerst verras je jouw relaties met lekkers, iets ludieks of gewoon het vertrouwde recept. Samen kiezen we het product dat past bij jouw bedrijf en/of marketingactie. Voorzien van jullie logo door de beste bedrukkingsmogelijkheden, maak je het verschil en laat je een verrassende indruk achter.

Over ons.
Webo Promotion zorgt dat jij de aandacht van je relaties hebt. Door verrassende relatiegeschenken en premiums laat je immers een stevige indruk achter bij je contactpersonen. 

Webo Promotion is een full service leverancier met jarenlange ervaring en dus gedegen kennis. We weten wat er speelt in de wereld van promotionele artikelen en wat er allemaal mogelijk is. Van concept tot en met opslag en distributie, van premiums tot exclusieve geschenken.

In onze showroom in Zeewolde laten we een heel scala van onze producten zien, terwijl je eigen custom made product ook tot de mogelijkheden behoort. Een product in eigen vorm, kleur en uitvoering zorgt dat je je onderscheid.

Meer weten? Neem contact met ons op via marco@weboprom.nl of bel +31 (0)36 -767 0330. 
U bent uiteraard van harte uitgenodigd voor een inspirerend bezoekje aan onze showroom in Zeewolde, Marconiweg 25.

Met vriendelijke groet,

Marco Stalenhoef
Directeur Webo Promotion B.V.

© 2024 E-ditional